SC Auto Arcos Group SRL

www.dezmembrari-arad.roAuto Arcos Group SRL - www.dezmembrari-arad.ro este o societate noua, infiintata in anul 2014 in Arad. Obiectivul principal al Dezmembrari Arad este comercializarea de piese noi si second-hand provenite din dezmembrari ale autovehiculelor. Dezmembrari Arad este specializata in vanzarea pieselor din dezmembrari pentru toate tipurile de masini fabricate dupa anul 2000.
Suntem specializati in marci europene: Vw, Bmw, Ford, Renault, Opel, Mercedes, dar avem si alte marci disponibile. Cu autorizatie de functionare in reciclarea autovehicolelor, stim ce inseamna ca piesele dorite de clienti sa fie pregatite din timp, fara rugina, curatate, in cea mai buna stare posibila.
Auto Arcos Group SRL - www.dezmembrari-arad.ro ofera si garantie standard pentru piesele achizitionate. De asemenea, pentru transport, piesele vor fi ambalate cu grija. Dezmembrari Arad face livrari la nivel national. Constienti de cat, de importanta e reciclarea pentru aceasta industrie, dar si pentru planeta noastra , este o prioritate pentru noi ca toate metalele si fluidele sa fie reciclate corespunzator. Cumparand piese auto reciclate de la Dezmembrari Arad faci partea ta de reciclare pentru planeta noastra.
Arcos Group | Municipiul Arad
0733405481